Egyéb

A bohócok és bűvészek ideje lejárt…

El se hiszem, hogy ilyen „naprakész” vagyok. Szombaton barátainkkal felkerestünk egy pici olasz éttermet, mert hallottuk, hogy nagyon finomakat főznek. És tényleg, megérdemlik az öt csillagos értékelést. Végeztünk a vacsorával és sétáltunk vissza az autóhoz. Az út egy alkoholt árúsító üzlet előtt vezetett el, amikor a bolt előtt álló terepjáró hátulján egy nagy sárga matricán megakadt a szemünk: Vigyázat, a platón mérgeskígyók vannak!

Oldalak: 1 2

3 hozzászólás

    • kata

      Papival nem vagyunk egy véleményen… 🙂 Szerintem ez nem normális dolog. Ha mondjuk kis cuki, ártalmatlan állatokat vonultat fel, amiket lehet dögönyözni, akkor rendben. Na de nem mérgező kígyókat!

  • Papi

    ? Nos, igen, otthon természetesen beteg dolognak tűnik, ha a gyerekzsúrra mérgeskígyókkal érkezik a “bohóc”, de idelent ez szinte már természetes. S ha még azt is hozzávesszük, hogy ismeretterjesztő felhangja is van egy-egy ilyen bemutatónak, akkor szinte már kötelezővé kellene tenni. Hiszen amennyi halálos mérgű kígyó-béka van ezen a földrészen, mégiscsak jobb, ha a srácok egy ilyen mutatványos bácsi által ismerkednek meg velük, s nem keserű tapasztalat útján.
    ??????? … s a többi rémség. ?

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük