Egyéb

Caravan show

A hétvégén rendezték Adelaide-ben az évközi Caravan Show-t. Azért évközi, mert több is van belőle. Ez amolyan utazás kiállítás, kedvcsináló a nyári szabadságokhoz, ahol kedvezményes árakon lehet hozzájutni az utazási és kempingezési kellékekhez.

Volt itt minden a kempigszéktől kezdve a 200 ezer dolláros lakókocsiig, melynek vontatásához minimum egy Hummer szükségeltetik. Lakóautóból is remek volt a felhozatal, ezen a téren az olaszok taroltak Fiat típusú önjáró otthonaikkal.

Egy egész sorozatot hoztak belőle. Ez itt a képen elnyerte tetszésünket mely a kisebbek közül való volt, s azonnal el is kezdtük tervezni nyugdíjas éveinket:

Ha már itt voltunk akkor, „megleptük” magunkat egy remek sátorral és két darab komolyabb kempingszékkel is. Már előre tájékozódtunk a bolti árakról, így tudtuk, hogy valóban olcsóbban jutottunk hozzá a kiszemelt darabokhoz.

Az öröm egészen addig tartott, amíg vissza nem értünk a leparkolt Morgóhoz. Nem vettük észre ugyanis, hogy tiltott helyen álltunk meg, így aztán meg is kaptuk életünk első (nem csak ausztrál) büntetőcéduláját. Oda a szüzességünk és 32 dollárunk!

Bosszantó a dolog, mert igazából parkolóhelyre álltunk be egy mellékutcában az egyik ház elé, csak éppen nem láttuk a táblát, hogy azt csak az ott lakók használhatják. 🙁

Így aztán a bolti árnál olcsóbban vett holmink már nem is volt sokkal olcsóbb.

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük