Egyéb

Encounter Bay

Encounter Bay-ben nem mostanában, hanem kicsit régebben jártunk. Akkor még nyár volt, nem kellett fűteni a lakásban, mint most.  Bizony, itt beköszöntött az ősz, komoly záporokkal és viharokkal. Sokat esik, de mégsem eleget ahhoz, hogy a szinte nullára kiürült víztározókat megtöltse.

Szóval, ezen a képen még dúl a nyár, s ez az öböl Victor Harbor és Port Elliot öble. Port Elliot egy nagyon hangulatos és csendes kisváros, legalábbis nekünk annak tűnt mikor ott jártunk. A képek között a reggeli-ebédünk is ott készült. Meg is fordult a fejünkben, hogy mi lenne, ha ide költöznénk miután letelt az egy év a mostani albérletünkben. Katám cégének van itt egy irodája, ami csak kétszer van nyitva egy héten, ugyanis egyetlen ember dolgozik benne. Most még!  🙂  Ki tudja, mit hoz a jövő.

Nagyon szép tengerpartja van a helynek, ahol a 100 méter széles, homokos részek váltakoznak a vízbe benyúló sziklás szakaszokkal. Mivel sokat és erősen fúj a szél délről szép nagy hullámokat kergetve maga előtt, igencsak kedvelt a szörfösök körében.

Sokat írni nem tudok a helyről, mert a lényeget látni, hallani és érezni kell. Remélem a képek visszaadnak valamit Port Elliot hangulatából, bár tudom, hogy az nem az igazi.

Üdv mindenkinek: Papi, Kata

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük