Egyéb

Furcsaságok, amiket eddig láttunk

Na. Ráérek most reggel. Papi még horkol és ma nem kell 5:30-kor kelni. Megosztunk 1-2 furcsaságot amit eddigi útunk során gyűjtöttünk. Járjunk nyitott szemmel, mert gyöngyszemekre lehet bukkani.

Halls Creek-ben lőttük. Meghalt a helyi lelkész, augusztus 30-án temetik.

Először is nézzétek a nevét. Killer! (gyilkos)
Másodszor két felesége volt. Lehet hogy elvált?!

Harmadszor az utolsó kivánsága a dress code, azaz ki mibe legyen a temetésén. Lányai, unokahug, meny lilában. Unokák, dédunokák rózsaszinben. Fiai, unokaöccsei és fiú unokák kék. Apák, anyák, nagybácsik, nagynénik fehérben. Fiú és lánytestvérei, sógorai és sógornői vöröses barnában.
Érdekes…

Jöjjön a következő. Kedves barátainkkal bukkantunk eme gyöngyszemre jó pár évvel ezelőtt (még a blogon is írtunk róla) mikor Coorongra kirándultunk. Már akkor nehezen képzeltük el a szituációt amikor a gyerek visít az anyjának hogy vegyen neki “tevehere” rágógumit. Hogy ez kinek az agyából pattant ki?!

Na ebben üzletet láttak itt a világ végén és 3 új inycsiklandozó ízzel fejelték meg. Hogy ki lehet a célközönség…?! Nem tudjuk.

Bika here rágó, extra savanyú, tutti-frutti és málna ízű.
Takony golyó, kóla ízesítésű rágó.
Oposszum kaki, extra savanyú, alma-szőlő-áfonya-eper ízű.

Következô érdekesség. Haladtunk a Gibb River úton és a “sávunkban” egy nagy bika állt keresztben, nagy szarvai voltak. Lehúzódtunk a másik oldakra és megálltunk tisztes távolban. Papi kérdezte: ugye nem fog nekünk rohanni és felöklelni Juniort?!

Közelebb értünk és ezt láttuk:

Gyász

Ennyit mára. Ha ismét rábukkanunk valami érdekesre jelentkezünk. Megyek mert sátorcsukás van.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük