Egyéb

Húsvét

Első Húsvéti  ünnepünket töltjük ennyire távol szeretteinktől, de gondolatban sokszor velük vagyunk, mint ahogy most is. Otthon már biztosan megfőtt a húsvéti sonka s a tojás, kellő gasztronómiai élvezetet adva az ünnepi hangulathoz. (nyami-nyami) Mi most nem készültünk sonkával. Az igazság az, hogy csak felületesen figyeltük az üzletek polcait, hátha ráakadunk itt is az otthon megszokott „sonyeszra és tormára”, de nem. Lehet hogy van, csak mi nem találtunk rá.

Ez a Húsvéti lap nagy utat járt meg, szüleimtől kaptuk az ünnepre. 🙂

Adelaide városa nem kispályázik az ünnepre való tekintettel, ugyanis 25 ezer darab (nem tévedés) csokitojást szór szét, rejt el a városi parkban, hadd keresgéljenek a gyerekek szombat délelőtt. 11 órakor veszi kezdetét a nagy kutakodás, ha sikerül kimennünk, teszek fel pár fotót. Nekünk a mai nap (péntek) már munkaszüneti nap, itt Good Friday az elnevezése, ezért aztán igazán hosszú, 4 napos a hétvégénk.

Holnap kirándulni megyünk. Kata egyik munkatársa hívott minket, tartsunk vele és a baráti körével. A Deep Creek Conservation Park lesz a cél, reményeink szerint vadon élő kengurukat is fogunk látni, persze egyéb más veszélyes és veszélytelen élősködővel egyetemben. 🙂

Mindenkinek kellemes ünnepet, jó pihenést kívánunk!

Üdv: Papi, Kata

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük