Egyéb

Irén

Irén. Ő az alsó szomszédunk, és már egész jól összebarátkoztunk vele a költözésünk alatt. Szegénykém „nem” szeret beszélni, így aztán megtudtuk, hogy a szülei eredetileg lengyelek, de ő már az akkori Csehszlovákiában született, s még gyerekkorában települtek ki Ausztráliába. Fotózással foglalkozik, egyedül él, így aztán minden lehetőséget megragad egy kis beszélgetésre. Nem is baj ez.

S hogy miért írok róla? Meg van az oka. Ami pedig nem más, mint az, hogy annak örömére, hogy ilyen jól összebarátkoztunk, másnap hálából eláztattuk a fürdőszobáját. 🙁

Nem tehettünk róla, nem a mi hibánk, csak éppen megint velünk történt meg.

Jött fel hozzánk megrémülve, hogy a fürdőjében a plafonon a lámpából folyik a víz. Előtte éppen zuhanyoztam, így biztosak voltunk benne, hogy a hiba nálunk van. Telefon a tulajnak, majd kiderült, hogy fél évvel ezelőtt már volt egy hasonló eset, lehet hogy nem csinálták meg rendesen.

Ezért aztán már napok óta nem tudunk zuhanyozni, csak a kádban fürdeni, ami elég macerás. Holnap, hétfőn jönnek a csövesek szétverni amit kell, bízunk a legjobbakban.Irén egyébként felajánlotta, hogy nála bármikor zuhanyozhatunk ha kedvünk tartja.

Éljen a magyar-lengyel barátság!

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük