Egyéb

Ismét szúnyogmozi

Itt a nyár, a jó idő. Gyerünk ki a szabadba!

A kerületi önkormányzatunk minden év januárjában 4 egymást követő péntek este, naplemente után a parkban ingyenes szabadtéri mozizást rendez. Nem kell más csak egy pléd, vagy kempingszék és természetesen valami rágcsa, meg iszivaló. Itt a link, ahol a vetítendő filmek listája van: MOVIES@thepark

Ezzel még nincs vége. Pár nappal ezelőtt ebéd közben kiderült, hogy 5 nagyvárosban ( Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth, Sydney, Port Douglas) is van hasonló „megmozdulás”, de azok nem ingyenesek. Ez nem is olyan nagy probléma, mert egyszer-kétszer megengedheti magának az ember.

Tegnap például itt Adelaideben, a Botanic Parkban a Grease (Pomádé) című filmet adták John Travolta és Olivia Newton-John szereplésével. De ne sima filmvetítésre gondoljatok, annál többről volt szó! Olyan volt, mint egy karaoké est. A filmben elhangzó dalokat feliratozták és az egész társaság hangosan énekelte. Voltak, akik még a mozdulatokat is utánozták. Fergeteges volt!

Amúgy itt egész január-február hónapban van vetítés és a hétfő kivételével minden este. Nem csak ilyen tingli-tangli filmeket adnak, mint a Pomádé, hanem egész komoly és friss vetítenivalók is tarkítják a listát. Itt a weboldal azoknak akiket érdekel: Moonlight Cinema

Szóval, nincs otthon ücsörgés! Irány a természet! 🙂

Kata

Egy hozzászólás

  • Lackó

    Én csak azt nem értem, hogy ilyet hogyan lehet csinálni. Mármint ezért fizet a forgalmazónak az önkormi? És tud annyit fizetni, mint egy multiplex? Mert amúgy nyilván tök jó kezdeményezés és jó kis közösség formáló mozi ez, de itthon ezért letartóztatna mindenkit az Artist Just.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük