Egyéb

Itt a pénzügyi év vége

Idelent a pénzügyi év Július 1-től Június 30-ig tart. Nekünk még szokatlan a dolog, de azonnal megkedveltük. Hogy miért? Lássuk csak!

A pénzügyi év vége egyben zárszámadást is jelent a cégek számára. Ki mennyit profitált, mennyire vannak tele a raktárak még eladatlan termékkel, sikerült-e legyűrni a konkurenciát stb.

Hogy minél jobban teljesüljenek az ezévi tervek, az áruházak és cégek kiárusítást tartanak. Szemérmetlenül nagy kedvezményeket kínálnak szinte mindenből, s ebből a legnagyobb hasznot a vásárlók húzzák. Ha van türelme az embernek és nincs égetően szüksége arra a bizonyos árucikkre, akkor tanácsos megvárni vele ezt az időszakot, mert ilyenkor érdemes nagy dolgokat venni.

Mi is engedtünk a csábításnak és végre beruháztunk egy szép nagy mosógépbe. Emellett gondoltunk az egészségünkre is, így megleptük magunkat két kínpaddal, hogy legyen hol gyötörni magunkat. Mindhárom terméket 30%-os áron vettük, azaz 70-et elengedtek belőle. Csak nem hagyjuk ott nekik?! (a hölgy persze nem a termék része!) 🙂

Ezzel sikerült elérnünk, hogy végérvényesen kinőttük a lakást, egy talpalatnyi szabad helyünk sincs már. Ezért aztán, mikor visszajövünk szeptemberben otthonról, azonnal nekiállunk keresni egy kiadó házat Katám munkahelyének a közelében. Szerencsére a Sütemény Király is azon a környéken van. Kicsit szomorúan fogjuk itthagyni hőn szeretett tengerpartunkat, de végülis a 15-20 km városon és ezen a földrészen belül igazán nem távolság.

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük