Egyéb

Megerkeztunk

Megerkeztunk

Itt most este 3/4 7 van. Reggel, ahogy az a nagykonyvben meg van irva pontosan landolt a gepunk. Mar eppen ideje volt, mert ennyit soha nem ultunk, mint most.

A repteren vart minket Dennis & Rene (az onkentesek). Vegtelenul kedvesek voltak. Adtak egybol fempenzt, mert az ugye nekunk nem volt csak ,papir, amivel felhivtuk a berelt autost, aki jott is. Utana ,onkenteseink, elvittek a szallasra. (normalis, tiszta, a TV-n kivul minden benne van ami kell)

Ja meg az is ami nem! Egy oraja a furdobe egy akkora pok tevedt be, hogy majd ossze sz…..tam magam. Kiabalas Papinak, poharat hozzon, amit raboritottunk es most folyik a targyalas, hogy mi legyen vele. Meg nem sikerult Ausztralia mergezo allatainak ismerteto konyvet beszerezni, ezert holnap feltesszuk ide a fenykepet, aki tud rola valamit jelezze, hogy kivegzes legyen vagy attelepites. Kinezete: 5-6 cm nagysagu (bazi nagy), szoros mint a madarpok es az elso ket laba csikos, ha jol lattam. Remelem nem mergezo! Mindenesetre tudjuk a segelyhivas szamat: 000 (ez mindenkit riaszt)

Fontos! Itt ahol lakunk nincs internet. Most egy kinai pali boltjabol penzert netezunk. Ma este megnezzuk a konyvtar nyitvatartasat es holnap onnan jelentkezunk be a kepekkel, mert ugye innen lemegyunk az ocean partra! 🙂

Es utana lefekszunk aludni, mert hetfo este 6 ota nem aludtunk. (nem tudtunk a gepen, de majd errol is bovebben a konyvtarbol)

Jol vagyunk. Idoeltolodast nem erezzuk. Puszi Mindenkinek!

Kata, Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük