Egyéb

Megyünk Dömizni?

Mostanában nem sok bejegyzés született. Nem volt miről írni. A „hideg”, sötét téli napok miatt nem voltak események, kirándulások, utazások. Viszont otthon ücsörögni sincs nagyon kedvünk. Ezért az ilyen alkalmakra idén egy újfajta szórakozást találtunk ki: „Elmegyünk Dömizni”.

Ez azt jelenti, hogy ha az idő pocsék, vagy hajnalban még nagyon hideg van a sátrazós kirándulásokhoz  és így nem tudunk elmenni hétvégenként kempingezni, akkor marad Döme.  Én ki se akarok szállni belőle, legszívesebben folyton úton lennék vele. Ennek csak egy akadálya van: még nem nyertük meg a lottófőnyereményt.

Szóval amikor Dömizni megyünk, akkor némi rágcsa és nasi kíséretében bepattanunk Dömébe és elindulunk vele. Van úgy, hogy szakadó esőben, van úgy hogy viharos szélben, vagy szép napsütésben. Teszünk egy kört fent a hegyekben, lent a félsziget körül vagy csak leugrunk szalonnát sütni a folyóra vagy horgászni a tóra. Néha csak magunk megyünk, néha csatlakoznak hozzánk a barátok is.

Silver Sands Beach, nagyon hideg volt és 5 percenként eleredt az eső
Encounter Bay, Victor Harbor mellett, szakadó esőben
Mypolonga, Murray folyó, szalonnasütés (Andi és Barni)
Mypolonga, Murray folyó, hááát nem mostanában leszünk vegetáriánusok
Mypolonga, narancsligetek
Bridgewater, malom 1860-ból

Mivel itt a környéken már minden érdekes helyet megnéztünk – van amit többször is – , ezért unalmas lett volna egyenként írni róluk. Mostanra viszont már összegyűlt jónéhány szép kép az ilyen „Dömézős” napokról, amiket feltöltöttem a fényképoldalra is.

A péntek közeledtével tehát megnézzük az időjárás előrejelzést és ha rossz időt jósolnak, akkor elhangzik a kérdés:

Megyünk Dömizni?  🙂

Nemleges választ még egyszer sem mondtam vagy hallottam…

Kata

5 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük