Egyéb

Töméscsere és Holdfogyatkozás

Túl vagyunk a második fogorvosi viziten, tegnap este 8-ra volt időpontunk. Mikor odaértünk mondta a recepciós néni, hogy csúszásban van a doki és ha nem gond menjünk el bő 15 percet sétálni. Nem volt az, így legalább kimehettünk megcsodálni az éppen esedékes holdfogyatkozást. Nagyon érdekes volt, kár hogy nincs távcsövünk:

Visszamentünk a rendelőbe ahol „nekiestek” Papi fogának. Nem ragozom sokat. Gyorsan, szakszerűen, fájdalommentesen és szépen megcsinálták, csak egy kicsit húzós volt ez az egy  töméscsere.  A beavatkozás 230 dollárba került, de még nem tudjuk, hogy ebből mennyit térít a biztosító. Ezért az árért otthon két koronát csinálnak. Tudom, hogy ez Sydney-ben vagy más itteni nagyvárosban sokkal többe kerülne, csak azért említem, hogy az otthoniaknak legyen mihez viszonyítani.

Amúgy megérkezett a tavasz! Hurrá! Süt a Nap! Minden gyönyörű virágruhában úszik. Fehér-sárga-rózsaszín-piros-lila… és az illatok! Mi meg holnap este repülünk Brisbane-be négy napra, ahová évekig készültünk kitelepülni. Papi egyik kedves ismerőse meghívásának teszünk eleget nagy örömmel. Kiváncsi vagyok, hogy milyen benyomásunk lesz a városról…

Maradunk-e Dél-Ausztráliában vagy átköltözünk Brisibe…???

Kata

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük