Egyéb

Újabb céges csapatépítés

Múlt hét pénteken elkezdődött a foci VB és erre az alkalomra 1-2 lelkes, akarom mondani focirajongó kollégánk ismét beöltözős napot szervezett. A szokásos péntek délutáni sörözés mellé egy kis focizást is beiktattak szigorúan sörösüveggel a kézben.

Focihoz köthető maskarákba „kellett” bújni. A többség a saját nemzetének (konkrétan kiemelném: görög, olasz, ausztrál) megfelelő mezt öltötte magára. Közvetlen főnököm bírónak öltözött és volt neki eredeti piros és sárga lapja is. Papi előhalászta a magyar zászlónkat és nyomtatott egy képet az Aranycsapatról, mely ott látható a zászló közepén. Vettünk arcfestéket és magyar szurkolóknak álcáztuk magunkat.

Nick, aki az itteni Budapest S.C.-ben játszik, de nem lehetett itt a jeles napon, apukáját kérte meg, hogy képviselje őt:

Joanna aratta a legnagyobb sikert a focilabda cicikkel, aminek eredetiségét munkatársunk le is akarta tesztelni, de a bírótól piros lapot kapott (piros az, csak a vaku miatt sárgás lett).

Majd minden munkatársunk nyomonköveti a mérkőzéseket. Erre az időre új munkarendet állítottak be maguknak. Mivel az időeltolódás miatt itt este 9 körül, 11-kor és hajnali 4-kor vannak a meccsek, ezért a reggeli meccs után (6 óra körül) egyből jönnek dolgozni. Ennek kifejezetten örülök, mert így nem vagyok egyedül bent reggelenként. Korán hazamennek, alszanak délután egy kicsit, este meccs, hajnalban meccs, korai munkakezdés, délutáni szunya, este meccs…. és így tovább.

Papi meg szokott nézni 1-2 jónak ígérkező meccset, engem egyáltalán nem köt le a foci. Hajrá magyarok! 🙂

Kata

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük