Egyéb

Átstartolás

A repülés jó dolog. Minden egyes utazás felér egy kisebbfajta adrenalin lökettel, különösképpen a fel-és leszállások idején. Ami pedig közben történik, nos, valljuk be őszintén, az maga az unalom. Főleg egy tengerentúli, hosszabb utazás esetén.

Persze a többszöri étkezések kicsit felrázzák az embert a sok órás, egy helyben való ülés monotóniájából, mégis az utasok többsége inkább választana egy halálosan unalmas repülést, mintsem hogy átéljen valamit, ami aztán vezető hírként kerül be az újságok első oldalára.

Na, nem kell megijedni, semmi ilyesmiről nem lesz szó, de ha valaki mostanában tervezi, hogy gépmadárra száll, az inkább ne nézze meg a következő videót. 🙂

Az eset még 2008-ban történt, s a felvételért Csabinak jár a köszönet, aki éppen jó helyen volt, jó időben. A helyszín Adelaide reptere, amint a Cathay Pacific A330-as, nem kicsi gépe megkísérli a leszállást az erős oldalszélben, ami elsőre nem sikerül: kattints ide.

Minden jó, ha jó a vége, a második kísérlet már bizonyosan elérte célját, aminek az utasokon kívül csak két ember örülhetett jobban: a két pilóta. 🙂

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük