Egyéb

Eötvös Röplabda Kupa

Idén 17-ik alkalommal rendezik meg Debrecenben és környékén a nemzetközi Eötvös Röplabda Kupát, melyre évek óta próbálják a szervezők elcsábítani az ozzi fiatalokat is, egyelőre eredménytelenül. Kitartásuk azonban töretlen, s nagyon bíznak benne, hogy egyszer Ausztrália zászlaja is ott loboghat a számtalan, többi nemzet lobogója mellett.

Mi ezzel a bejegyzéssel próbálunk meg még nagyobb hírverést csinálni a röplabda tornának, mert tudjuk, nemcsak otthon, hanem idelent is sokan olvasnak minket. Több szem többet lát alapon nagyobb esélye van annak, hogy valaki, aki ezirányban tehet valamit az ügyért szintén olvassa e sorokat.

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség elnökének, Szombathy Andrásnak a kérését tolmácsolom tehát az alábbiakban:

„Több mint 2 éve próbálkoztam már segítséget kérni egy ausztrál röplabda csapat Magyarországra csábításához.
Az ez évi torna 2013. augusztus 17-19. között lesz. Ha sikerülne ideutaztatni egy csapatot egy hétig ingyenesen állnánk a 15 fő szállását, étkezését és a kulturális programokat, illetve mindent megtennénk, hogy jól érezzék itt magukat.
NAGYON SZERETNÉNK, HA ÖSSZEJÖNNE!
Tudom, hogy az útiköltség a legnagyobb tétel, de talán abban is tudnánk segíteni.
Kérem, ha idejük (időtök) engedi, próbáljanak (próbáljatok) segíteni! Bármilyen szintű, korú 20 év alatti együttes jöhet.
A honlap melyen több nyelven sok információ található: http://eotvoscup.fw.hu

Küldök még néhány további honlapcímet is, hátha felkelti valaki(k)nek az érdeklődését.
Az iskolai csapatokon kívül egyesületeket, területi vagy országos válogatottakat is várunk.

Röplabdás megjelenéseink:

A 17. Eötvös Kupa döntőjét az a Hóbor Béla fogja vezetni, aki 2000-ben Sydney-ben, 2008-ban Pekingben, 2012-ben pedig Londonban volt a Nyári Olimpiai Játékok döntőjének játékvezetője.”

Köszönettel és üdvözlettel:
Szombathy András
Hajdú-Bihar Megyei RSZ
elnök
+36-30/9658-158

Nos, ezek után már csak annyi a kérésünk, hogy bárki, aki ha csak egy picit is hozzá tudna járulni az ozzik magyarországi szerepléséhez, kérjük, ne habozzon, kapja fel a telefont, vagy írjon egy emailt az illetékeseknek.

Előre is köszönjük András nevében is, s bízunk benne, hogy előbb, vagy utóbb, de ott lesznek kenguruföld fiataljai is a tornán. Addig már csak azt kell eldöntenünk, hogy kinek is fogunk mi szurkolni?! 🙂

Sok sikert!

Papi

 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük