Egyéb

A Skoda Ausztráliában

Hódításra készül a Skoda. Nagy fába vágták a fejszéjüket, ugyanis szeretnék megvetni a lábukat ezen a földrészen is. A kép ma készült, éppen a kicsomagolás pillanatát sikerült elkapni a sétálóutcában, az autó még friss és meleg:

Októbertől az ötödik kontinensen is megkezdik a cseh gyártó modelljeinek forgalmazását. Ausztrália lesz a századik ország, ahol a Skoda típusai megjelennek a piacon, bár egyelőre a csehek sem fűzhetnek vérmes reményeket a számukra vadonatúj piachoz. A kontinensnyi országban ugyanis csupán 12 kereskedést nyitnak, igaz, ezekben csaknem a teljes modellpaletta kapható lesz. Ausztráliában a mai napig óriási, amerikai stílusú limuzinok uralják a piacot, bár soha nem alakult ki az a fajta ellenérzés a kisautók iránt, mint Észak-Amerikában. Így a Skodának van némi esélye, hogy a sűrűn lakott keleti partvidék nagyvárosi vásárlói közt sikert arasson.

Az én első autóm egy Skoda 105 S volt, nagyon szerettem, elvitt mindenhová gond nélkül. Ezért csak egyet tudok mondani: sok sikert nekik!

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük