Egyéb

Belekezdünk…

Régóta tervezzük a blog elindítását. Most már nincs mese, belekezdünk!

2006. szeptember 7-én beragasztották a vízumunkat az útleveleinkbe! 🙂

Nehéz, rögös, és akadályokkal tarkított (amiket persze hősiesen leküzdöttünk) kemény 5 évünkbe került. Ezen 5 év történései a „Vízumszerzésünk története vágatlanul” címmel fog majd megjelenni itt, miután 1-2 pikáns mozzanata elévül. (nem akarunk bajt magunknak) 🙂

A blog célja:

  1. magunknak írjuk, hogy 70 évesen (ha megérjük!), amikor már a hamut is magunknak mondjuk, legyen mire visszaemlékezni
  2. család, barátok tájékoztatása, hogy mi történik velünk (egyszerűbb ezt a „naplót” vezetni, mint ugyanazt az emailt XXszer elküldeni)
  3. tájékoztatás mindenkinek, aki érdeklődik Ausztrália iránt

Miért döntöttünk úgy, hogy Ausztrália?

Kaland, utazás, változás…
Most vagyunk még abban a korban, amikor ezt megtehetjük. Imádunk utazni! A „világnak” ez a fele olyan természeti kincsekkel van tele, hogy ezekre a helyekre nem elegendő a 2-3 hetes nyaralás. Ott kell a közelben lakni, hogy mindegyiket alaposan „körbejárjuk”. (eddig is rengeteget utaztunk, túráztunk Európán belül)
Eddigi életünk felét egy olyan helyen töltöttük, ahová születtünk. A hátralévő másik felét szeretnénk ott leélni, amit mi választunk. (Meglátjuk, hogy jól döntöttünk-e. Ha nem sikerül úgy ahogy elképzeltük, akkor csak magunkat okolhatjuk, mert mi akartuk.)
Van még 1-2 szempont, amit majd akkor írunk le, ha már kint vagyunk és megtapasztaljuk ezeket. Biztos lesznek olyan dolgok is, amik hiányozni fognak, de valamit valamiért…

A lényeg: megpróbáljuk bemutatni, hol érünk el sikereket, hol vallunk kudarcot és mit érünk el az elkövetkező években.

Kata

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük