4 hozzászólás

  • katapapi

   Érezzük ám a szúrkálódást a kérdésben… 😉

   Minek vesz az ember 50 évesen fát, úgyse látja felnőni! :-))))
   A korábbi légifotók felkutatása alapján 7-9 év alatt már szép fává cseperedik, hordó hassal és nagy lombkoronával. Későn kaptunk észbe, hisz a Nyugat-Ausztrálos túra alkalmával szerettünk bele ebbe a fába. Igaz, akkor meg még nem tudtuk, hogy mi valaha is bele fogunk vágni egy építkezésbe.

   Lehet nagyobb fákat venni, láttunk pont Mont Barker közterületén vagy 10 db tinédzser korú boab fát. Folyamatban van a levél az önkormányzatnak, hogy hol szerezték be, mert ami növénylerakatokat mi felkerestünk csak ilyen kis bébi palánta volt cserépben, amit mi is megvettünk. Pár nap múlva összedobok egy rövidke bejegyzést Bendőről, hogy mekkora volt, mennyit nőtt stb.

   És hogy lesz-e árnyék mire jöttök? Megoldjuk. Árulnak még napernyőket…

 • Lackó

  Nagyon klassz volt látni titeket a fotókon, hogy az elmúlt évtizedekben (mióta személyesen nem találkoztunk) semmit sem öregedtetek.

  Szögek meg üvegszilánkok vannak itt is, de azért nagyon hálás vagyok, hogy legalább kígyók nincsenek. 🙂

  • katapapi

   Köszönjük a dícsérő szavakat. Hát pedig megöregedtünk. De úgy látszik, hogy még mindig jól bánunk a Photoshop-al. 😉

   A kígyókkal/pókokkal 15 év után se sikerült barátságot kötni. Erre mondjuk Papi épp szombat délután céfolt rá, mikor hezitálás nélkül megsimogatott egy mérgező kígyót. Igaz nem tudta hogy mérgező. Amúgy egyből eszembe jutott ez a hozzászólásod és mindjárt fel is dobok egy rövidke bejegyzést erről, mert nagyon érdekes volt amibe belefutottunk aznap.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük