Egyéb

Égi jel?

Azt hiszem jelet kaptunk „fentről”: blogunk befejezi földi pályafutását. 🙁

Sokszor megfordult a fejünkben, hogy most már abba kellene hagynunk. Főleg amikor jöttek a fényképtárolási problémák. Másrészről tudtuk, hogy sokan olvassák és ez tartotta bennünk a lelket. De ezt a múlt heti dolgot már nem tudjuk tolerálni.

Aki a napokban szerette volna olvasni a blogunkat biztosan észrevette, hogy valami nincs rendben, kaki van a biliben. Jól látta/látja. A freeblogot üzemeltető társaságnál behaltak a szerverek és az augusztus utáni bejegyzéseket nem sikerült nekik visszaállítani.

Számunkra mindez pénteken derült ki. Csütörtökön fejeztem be egy hosszú bejegyzést az ausztrál állami egészségügyről, ami piszkozatként pihent a blogban. Pénteken szerettem volna publikálni, de akkor már csak a rendszerhiba üzenet jött fel. Nem sejtettem semmit. Vártam míg helyrehozzák. Mára már világossá vált, hogy a Medicare-es eszmefuttatásom elszállt, de ezzel együtt az utolsó 11 bejegyzésem is. Nincs szó rá, hogy mennyire magam alatt vagyok. Majdnem sírva fakadtam.

Fogalmam sincs, hogy hogyan tudnám megírni ezt az utolsó egészségügyes bejegyzést újra. Szerintem sehogy. Az elveszett 11-et még csak-csak vissza tudnám állítani, mert kimentettem őket „word”-be, de rengeteg időmbe tellene visszatölteni a freeblogba. A hozzászólások viszont végképp eltűntek.

Kicsit emészgetjük még a történteket, de úgy néz ki, hogy: itt a vége…

KataPapi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük