Hűtőszekrény mint postaláda

2007. július 25. szerda by kata_papi

Kropiék (http://mindenlehetseges.freeblog.hu) írták a French Island-i beszámolójukban, miszerint: “a farmok bekötőútjánál öreg, rozsdás, kiszuperált hűtőgépek szolgálnak postaláda gyanánt”.

Nos, a dolgot mi is csak megerősíteni tudjuk, ezzel a sokat látott frigóval találkoztunk az Innes Nemzeti Parkba tartó utunk során:

Tulajdonosa okkal használja postaládának, hiszen méreténél fogva nagyobbacska csomagot is elnyel a bendője. Másrészről pedig nem kell attól tartania, hogy elázik a küldemény, hiszen a tömítés révén gyakorlatilag vízhatlan a kicsike.

Felmerült azonban egy másik megközelítése is a dolognak.

Szilviék (Szilvi, Tamás s kisfiuk Gábor) járt nálunk a hétvégén egy gulyás-palacsinta partira szóló meghívás ürügyén. Szilvi hat évig Kanadában élt, s elmondta: ott elképzelhetetlen lenne, hogy egy zárható ajtajú akármit csak úgy kint hagyjanak az “utcán”. Legyen az ócska mosógép, vagy szemétre való hűtőszekrény. A legkevesebb az, hogy leszerelik vagy letépik az ajtaját, hogy még véletlenül se zárhassa magára az ajtót egy kisgyerek játék közben. Mitagadás, van valami igazság a dologban.

Papi


Nincs hozzászólás »

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük