Egyéb

„Beach” dolgok

Tegnap úgy döntöttünk, hogy veszünk néhány dolgot a tengerpartra: szétnyitható széket; olyan pokrócot, aminek az alja műanyag, hogy ne ragadjon bele semmi és hogy ne ázzon át (piknik pokróc); meg egy kisebb hűtőládát, amihez tartozott még egy termosz, és egy vállra akasztható hűtőtasak, amelyben szépen elfér két borospalack.A székből sokféle volt, sokféle árral, jó néhányat kipróbáltunk mielőtt döntöttünk az egyik típus mellett. Lekaptunk kettőt a polcról, s már fizettünk is. Aztán egyből a part felé vettük az irányt, hogy kapásból használatba vegyük legalább a széket.

Nos,az első belehuppanásnál az enyém eltörött. Nem írom le, miket gondoltam akkor. Az nem lehet, hogy olyan balekok vagyunk, hogy a polcon vigyorgó 30 db szék közül pont azt vegyem le, amelyik nem alkalmas a benne való ülésre. Vagy én lennék túlsúlyos?Megnéztem a széket tüzetesebben, NEM. Az egyik stift végét, ami két csövet rögzít egymáshoz, elfelejtették elkalapálni, s amint terhelés érte, persze hogy kicsúszott a helyéről. Ezek szerint mégis csak balekok vagyunk.Gyorsan megnéztem Katám székét is. Az övé MÉG nem törött el, de közel járt hozzá, bár más okok miatt. Jól van, levettük a polcról a két rosszat a sok jó közül…

Ma első utunk a BIG-W-hoz vezetett, itt vettük a székeket, s mondtuk mi a gáz. Meg se nézte a hölgy, megkérdezte, hogy a pénzünket kérjük-e, vagy választunk egy másikat. Nekünk a szék kellett, így aztán már tüzetesebben megvizsgálva őket két újjal léptünk ki az üzletből. Az előttünk reklamáló úriember a pénzét kapta vissza hasonló gyorsasággal, neki a vásárolt kávéfőző nem tetszett valami oknál fogva.

Jártunk a helyi IKEA-ban is, egyelőre csak körül nézni, de két órát azért elhoztunk tőlük, hogy tudjuk, otthon éppen mit csinálnak szeretteink. Íme itt vannak, s az eltérés 9.5 óra Adelaide javára:

Természetesen otthon is van belőlük egy pár. 🙂

Szép napot!

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük