Egyéb

Irén újra ázik :-(

Sajnos ez van. Továbbra sem tudjuk használni a zuhanyt. Még szerencse, hogy van kád is, mert különben nagy bajban lennénk.

Az történt, hogy a hét elején végre befejezték az újra csempézést a fürdőben, majd két nappal később ki is fúgázták. Nem kapkodták el a dolgot. Arra kértek minket, hogy amíg meg nem szárad, addig ne használjuk a zuhanyt. Gondoltuk az az egy éjszaka már nem számít, így csak másnap vettük újra használatba.

Mikor az esti tisztálkodás után Irén megjelent a szúnyoghálónk előtt, már sejtettük, hogy baj van. Igen, újra csöpög a víz a lámpájából. Na szépen vagyunk.

Újabb telefonálgatások, egyeztetések, most már a ház kezelőjével is. A következőt sütötték ki: azt tudtuk, de ide még nem írtam, hogy a zuhany padlóján van egy pici repedés, mely már elég régóta ott van, és valószínűleg a ház mocorgása miatt keletkezett. Egyszer már eltömítették, akkor ennyi elég is volt. Csakhogy nyilván a repedés attól még ott van, sőt mostmár nem csak a járólap van eltörve, hanem a födém is szépen elrepedt, ahol aztán Irén szépen megkapja a mi zuhany vizünk egy részét.

Most ott tart a dolog, hogy holnap jön egy statikus, aki megmondja, hogy az egész födémdarabot cserélni kell-e, vagy elég ha tömítő anyaggal beinjektálják a repedést.

Bosszantó egy dolog, de mit tudunk tenni? Mindenestre tegnap a tulaj egy doboz bonbonnal lepett meg minket, amit letett az ajtó elé egy darab papírral együtt, melyben újfent a bocsánatunkat kéri a kellemetlenségekért.

Amúgy köszönjük jól vagyunk, ha rendeződik a dolog, azt is meg fogom írni.

Üdv: Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük