Egyéb

Nyár van!

Ne haragudjatok, de nem tudtam megállni, hogy ne tegyem fel ezeket a képeket, hátha kicsit jobb kedvre derít Benneteket az otthoni -11 fokban és ónos esőben! 🙂

A helyszín még mindig Adelaide (Maslin Beach), bár annak igencsak a déli része már. A meredek part gyönyörű, a homok fehér és forró, a víz meg néha kellemetlenül meleg tud lenni. A mögöttünk látható öböl ideális lenne tengeri pecázásra, ahhoz viszont pucérra kéne vetkőznünk! (?)

Hogy miért? Nos, ezt a helyet előszeretettel használják kikapcsolódásra a nudisták, még a térkép is jelzi ezt, nehogy valaki az erköcsrendészetet hívja első felindulásában. 🙂 A pucérkodásnak „talááán” nem is lenne akadálya. Csakhogy, ezt az öblöt valami oknál fogva szinte kizárólag férfiak veszik igénybe. Némelyek egyedül lézengve, némelyek csoportosan és némelyek kézenfogva. Ugye nem kell folytatnom?!

A hosszú ruha ne tévesszen meg senkit, közelítünk a 40 fokhoz! Azt viszont tudni kell, hogy az ausztrál, amikor nagyon meleg van, akkor nem levetkőzik, hanem felöltözik. Amilyen közel van hozzánk az a fránya ózonlyuk, ez azt hiszem érthető is. Bár, ha jól tudom, Új-Zéland átvette tőlünk az elsőséget a bőrrákos betegek számát illetően. Nem mintha ez kicsit is vígasztalna, inkább odafigyelünk mikor és hogyan öltözve megyünk ki a napra.

A képen jól látszik, hogy van bőven hely a parton, nem kell egymást taposni a talpalatnyi helyekért. Szóval nem az olasz Bibione, ahol ha jól emlékszem még fizettünk is egy-egy zsebkendőnyi területért. Ez nem az a hely! :-))

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük