Egyéb

WUU 642, azaz Puttony

WUU 642 egy Toyota Corolla kombi, akit a napokban fogadtunk örökbe:

Nem mai jószág, hiszen 6 éves és 66 ezer kilométer van már mögötte (kicsit sok a hatos), de remélem, hogy még 100 ezret simán lefutunk majd vele. Legalábbis így tervezzük. Kaptunk hozzá 3 év kilométer megkötés nélküli garanciát, s ez megnyugvással tölt el. Bár a reklám szerint – miszerint: „Oyan nincs, hogy egy Corolla nem indul!” – túl sok aggodalomra nincs okunk, azért az ördög nem alszik! Főleg ennyi hatossal a hátunk mögött. 🙂

A motor 1.8-as benzines, a váltó automata. Légkondi és egy légzsák tartozik még hozzá, csak hogy a leglényegesebb dolgokat említsem. Igazából Katámnak vettük, de Ő nem szereti ezt a megfogalmazást, mert természetesen én is vezethetem majd, előzetes igénybejelentés után (persze csak viccelek).

Neve pedig a mai naptól legyen Puttony!

Szegény Morgó így most kiszorult a garázsból, s a csillagos ég van a feje felett éjszakánként. Még tanakodunk, hogy mi legyen a sorsa. Megtartsuk-e és költsünk rá, mert már kellene, vagy vegyünk búcsút tőle. Nagyon szeretjük őt is, ezért még egyelőre nincs döntés a témában.

Papi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük