Egyéb

Újabb porszem a gépezetben…

Hupsz! Van egy rossz hírünk azoknak, akik nyomon követik a blogot. Csúszni fog a következő rész Tasmániából. Pont most, mikor az egyik legszebb és legizgalmasabb szakaszhoz értünk volna, a Cradle Mountain Nemzeti Parkhoz.

Az történt, hogy „hajléktalanok” lettünk. Május negyedikén este telefonált a ház tulaja, hogy el akarja adni az ingatlant, amit bérlünk és adott 6 hetet, hogy kiköltözzünk. Szeptemberben töltöttük volna be a nyolcadik évünket ebben a házban. Nem örültünk neki, de valahol sejtettük, hogy hamarosan bekövetkezik majd, mivel az ikerház másik felét már február óta árulja.

Így most délutánonkét házakat nézünk, este pedig dobozolunk, mint Tóték.

Szóval türelem, majd jelentkezünk, amint rendeződnek dolgaink.

Kata

2 hozzászólás

  • DZoli

    Tudom, nem vigasztal titeket, de én már 2012-ben – még Budapesten – azt mondtam: Ez volt az utolsó költözésem. Akkor kerültem kórházba, utána pedig költöztünk Angliába. Azután tavaly júniusban országon belül megint költöztünk, most pedig már be vannak dobozolva a cuccaink, mert vasárnap megint költözünk. Ezúttal itt már harmadszor… És gyanítom, még mindig nem utoljára. Nézzétek a jó oldalát: találhattok még jobbat, új szomszédaitok lesznek, stb. 🙂

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük