Egyéb

Tul az elso interjun

Na tul vagyok rajta. Nagyon izgultam, alig aludtam valamit.

9:30-ra kellett mennem es 10:17-kor vegeztem. Itt az elejen megjegyzem, hogy nem fogom elfogadni a munkat. Most mindenki biztos azt gondolja, hogy nem kell az elso idokben valogatni, meg mit kell finnyaskodni, meg…

Az interju: cegvezeto, foldmerok vezetoje es egy szemelyzetis holgy volt jelen. Kellemes kornyezetben, vidam beszelgetes formajaban faggatak. (nem allitom, hogy minden kerdesre a legmegfelelobb angol valaszt adtam) Mindent ertettem amit mondtak, a valaszaim neha nyokogossek voltak, ilyen az amikor valaki nem hasznalja folyamatosan az angol beszedet.

Ez egy kis ceg, 40 fos, ket irodajuk van. Szimpatikus volt a fonok is. Mondtak, hogy kicsit tul kepzett vagyok, igy is akarom az allast…??!! Hummogtem, hogy igen, szeretnek elkezdeni dolgozni. A ceg tobbnyire terepi foldmerest csinal, amivel nekem nem is lenne bajom. Adelaide-tol 700 km-re mericsgelnek, hetfotol-pentekig (1 heten), a honap tobbi heteben a belvarosi irodaban dolgozzak fel a mert adatokat. Probaidore vennenek fel (3 honap), utana permanent (allando) lennek. Negy het szabi, 2 het betegszabi jarna. A tulorat (mert rengeteg munkajuk van) kifizetik vagy lecsuszhatom. Egy baj van csak nagyon keves a fizetes, joval kevesebb mint az itteni minimalber. Akkor inkabb elmegyek takaritani magasabb oraberert es a Papit sem kell itthagynom mindig 1 hetre.

Abban maradtunk, hogy ok fognak hivni a jovo heten, hogyan is dontottek. Kellek vagy nem. En miutan kijottem az interjurol es szamologeppel kiszamoltam az oraberemet, illetve viszonyitottam a havi kiadasainkhoz, mindezt megbeszelve Papival, ugy dontottunk, hogy nem fogadom el az elso ajanlatot. (felteve ha lesz ajanlat) Nem ertem miert ajanlottak ilyen keveset.

Velemenyeket szivesen fogadok. A jovo hetig meg tudok valtoztatni a velemenyemen, ha nyomos indokokat kapok! 🙂

Kata

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük